Velkommen til RUC!

Vores RUC - Vores Studenterråd!

I Studenterrådet knokler vi hver dag for at gøre RUC til det bedste sted at være studerende. For at det kan lykkedes har vi brug for dig!

Jeg startede selv i Studenterrådet, fordi jeg var frustreret over, at regeringen indførte den såkaldte ”fremdriftsreform”. Den presser os studerende hurtigere igennem studierne, og skader vores faglighed. Heldigvis var jeg ikke ene om den frustration. I Studenterrådet oplevede jeg et konstruktivt fællesskab, hvor vi arbejder sammen for at skabe resultater til gavn for alle os studerende. Vi fik den udskudt et år, og undgik forringelser af orlovsmulighederne. Desværre blev reformen indført, men på grund af Studenterrådets hårde arbejde har RUC implementeret reformen så lempeligt som muligt, bl.a. ved at gøre det nemmere at få dispensation.

Alle aktive i Studenterrådet har hver deres fortælling om, hvorfor og hvordan de blev en del af fællesskabet. Fælles er, at vi alle gerne vil forbedre vores hverdag – om det så er sjovere fester eller vildere faglighed.

Du kan også blive en del af fællesskabet – tag et kig på vores hjemmeside, og se hvordan.

Vi glæder os til at se dig!

Kristian Bruun, Formand for Studenterrådet ved RUC