Studiestart 2018

Information til nye bachelorstuderende:

Kære RUC-studerende. 

Velkommen til dit nye studieliv på Roskilde Universitet, som begynder mandag d. 20. august

I de første 14 dage vil de sejeste rusvejledere sørge for at du får en god velkomst til livet på RUC, og de glæder sig allerede rigtig meget! 

Rusvejlederne er alle frivillige, der ønsker at være med til at give dig en så god start på dit studie som muligt. De har sammensat et program, der indeholder både en faglig introduktion til jeres studie kombineret med en masse sociale aktiviteter, der skal give jer et godt billede af studielivet og ryste jer sammen i jeres nye bachelorhus.

Udover de aktiviteter, der foregår på RUC, vil I også få mulighed for at tage på rustur med jeres rusvejledere. Rusturen består ligeledes af en blanding af både faglige, festlige og sociale indslag, der alle skal være med til at ryste jer ekstra godt sammen. 

Du har sikkert en masse spørgsmål. Vi har samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål i vores FAQ, men hvis du ikke kan finde svaret der, så kan du kontakte din personlige kontakt i dit hus (kommer først i august). Imellemtiden henviser vi til denne mail: rusformandskab@studenterraadet.dk

For at blive lidt klogere på studiestarten, har rusformandskabet lavet en formålsbeskrivelse, der forklarer lidt om tankerne bag den studiestart I i år skal igennem. Den findes nedenfor. 

Hvad gør jeg, hvis ikke jeg har modtaget et velkomstbrev endnu?

Har du endnu ikke modtaget et velkomstbrev er det højst sandsynligt fordi at du har sagt ja til din plads, efter brevet er sendt af sted. Der bliver lavet en ny udsending, så hold dig løbende opdateret på e-boks eller mail. Har du endnu ikke modtaget brevet inden studiestarten skal du blot møde op på Trekroner station d. 20. august kl. 9.00. Der skal du henvende dig til en af rusvejlederne i en rusvejleder T-shirts, som kan hjælpe dig med at finde dit hus. Alternativt kan du ringe til rusformandskabet: Roar Sejr: 25 85 45 94 eller Daniel Lindholm: 61 67 87 82.