RUS-udvalget

Synes du, rusvejledningen i starten af studieåret er en vigtig del af RUC? Har du en mening om, hvordan den kan forbedres? Eller brænder du simpelthen bare så meget for rusvejledningen at du vil gribe enhver chance for at diskutere den? Så er Rusudvalget noget for dig!

Hvad laver vi?

Rusudvalget handler om at evaluere og forbedre rusvejledningen i alle dens afskygninger. Til vores møder bliver der både diskuteret uddannelse af rusvejlederne, hvordan disse får den optimale planlægningsperiode, og selvfølgelig hvordan man kan give de nye studerende den allerbedste start på deres tid på RUC.

Men det aller fedeste ved Rusudvalget er, at det er enormt åbent og frit. Hvis du har en fed idé, der på den ene eller anden måde kan gavne rusvejledningen, kan du blot nævne det til et møde og det kan blive til virkelighed. Der er meget få ting i Rusudvalget der på forhånd er fastlagt, og derfor er der plads til alle slags mennesker med alle slags idéer.

Møderne ligger spredt udover hele året, og der tilstræbes et møde cirka én gang om måneden.

I nærmeste fremtid skal der diskuteres planlægning af rusvejledningen. Det nye formandskab samt dennes lakaj-hold skal jo i gang med forberedelserne til august måned 2015.

Hvordan kan du være med?

Hvis du vil være en del af Rusudvalget, skal du blot dukke op til et af vores møder, og vupti – så er du med. Hvis du liker vores facebook-side, der er linket til i bunden af siden, vil du få at vide, hvornår møderne ligger.

Mød op med alle dine meninger og idéer. Uanset om du har været rusvejleder eller ej. Rusudvalget er nemlig åbne for alle, der har en mening om rusvejledningen – gamle, nye og kommende rusvejledere, såvel som nye og gamle studerende. Og for så vidt også ansatte, hvis de da skulle få lyst til at kigge forbi til en kop kaffe eller en bid kage.

Links

Rusvejledningen på facebook

Kontaktperson

 

Emil Mennan Lund Serefoglu

Bestyrelsesmedlem

Udvalg: Fagligt Event Udvalg og RUS Udvalg

Studie: Arbejdslivsstudier og Socialvidenskab

Telefon: 2521 1903
Email: mennan@studenterraadet.dk