RUC Valg 2018

Universitetsvalget er igang!

Til universitetsvalget 23.-30. oktober skal du vælge, hvem af dine medstuderende, der skal repræsentere dig i RUC's bestyrelse og Akademisk Råd.

Dit Studenterråd stiller otte kandidater op til valget - to til RUC's bestyrelse og seks til Akademisk Råd. Vores kandidater repræsenterer hvert hovedområde, og læser på de fag, de stiller op for. På den måde vil vi sikre, at alle RUC-studerende er repræsenteret.

HUSK AT STEM PÅ

www.rucvalg.dk

Sammen kæmper vi for et reelt demokratisk universitet, hvor der er plads til tværfaglighed og fagnære løsninger og for at anerkende RUC som et internationalt universitet. Et RUC, hvor vi prioritere vores studieadministration og hvor der på HUM er flere timer, ikke større grupper. Hvor der er bæredygtigt studiemiljø på SAM, plads til diversitet på NAT, og hvor alle HUMTEK-studerende er samlet i samme hus.

Vi studerende skal forvente uddannelser af højeste kvalitet.

Derfor arbejder Studenterrådet hver dag for at sikre, at det faglige niveau er i top, at der er et stærkt socialt liv på campus og at vi studerende er bedst muligt repræsenteret, når der bliver truffet vigtige beslutninger på RUC. Vi studerende har forskellige hverdag og studerer på forskellige uddannelser, og derfor bidrager hver kandidat med vigtige perspektiver, der til sammen styrker vores position.

Som studerende arbejder vi for et fælles mål, fordi sammen er vi studerende bedst.

Til RUC's bestyrelse:

Micky Winther Ronnenberg (Erhvervsøkonomi): "Lyt til os studerende - Sammen skaber vi et reelt demokratisk RUC"

Erik Lørup (Fysik og Matematik): "Nej til meningsløs ensretning - Plads til tværfaglighed og fagnære løsninger"

Til Akademisk Råd:

Signe Bøtzau Paulsen (Journalistik og Historie): "Understøt HUM - Hæv timetallet, ikke gruppestørrelserne"

Nicoline Samantha Schmidt (Virksomhedsstudier og Socialvidenskab): "Et samlet SAM - Bæredygtigt studiemiljø sammen"

Freja Høy Hansen (Informatik og Performance Design): "HUMTEK - Home Tjek - Alle i samme hus" 

Antonio Cavagnari (International Studies og Communications): "International anerkendelse for et internationalt RUC"

Mathias Madvig Østerbye (Virksomhedsledelse): "Prioritér vores studieadministration"

Jacob Tofte (Kemi og Molekylærbiologi): "Skær ikke RUC over én kam - Plads til diversitet på NAT" 

Sådan kan du være med i vores kampagne!

Under universitetsvalget er der rig mulighed for at være en del af vores kampagne. Om du har fem minutter, en halv time eller en eftermiddag, så kan du hjælpe med kampagnen og hjælpe med at gøre RUC til et bedre universitet. Du er altid velkommen til at komme forbi vores kontor i Studenterhuset (ind ad hoveddøren og til højre), hvor der fra tidlig morgen til sen aften er masser af aktiviteter, du kan deltage i, eller du kan kontakte vores frivilligkoordinatorer Signe Tolstrup Mathiasen på signe@studenterraadet.dk eller Lea Holritzer Pehrson på lea@studenterraadet.dk.